Dra nytta av befintliga system bättre

Många företag ser nyttan med att kunna använda sina befintliga system på smarta sätt i sina egna smarttelefoner och surfplattor. Att kunna nå funktioner eller viktig information i företagets IT-system kan vara avgörande i vissa situationer. Samtanke vet hur du kan få ut det mesta av ditt affärsystem - i befintliga eller nya plattformar. 

Ett komplett affärssystem, ERP, är för många en dröm. Vi kan hjälpa dig att frigöra och integrera funktioner och information från IT-system ut till andra gränssnitt. För ditt företag innebär det nya, effektivare verksamhetsprocesser och roligare arbetssätt. Det ger också möjlighet till verksamhetsutveckling  genom förbättrad datakvalitet och beslutsunderlag.

Visma

Visma Integration Parner

Visma är en norsk koncern med över 340 000 kunder i norra Europa. Visma Software AS är Nordens största leveratör av affärssystem. Med flera projekt i ryggen har vi på Samtanke fått stor erfaranhet av att arbeta med integration av Vismas administrativa system. Vi är också certifierad integrationspartner med Visma. 

Business

Visma Business går under benämningen affärssystem och är ett av marknadens modernaste. Det har hög flexibilitet och riktar sig till medelstora företag.

Du kan läsa mer om våra integrationer med Visma Business under vårt case för Smart Service 

Administration

Visma Administration är Sveriges mest valda affärssystem. Det används bland tiotusentals verksamheter och är först och främst riktat till mindre företag, men används även av större företag. Av Sveriges 1 000 största företag använder sex procent Visma Administration, som därmed kommer på sjätte plats.

Du kan läsa mer om våra integrationer med Visma Administration under vårt case för DGM E-net 

Global

Visma Global är ett modernt och heltäckande affärssystem med hög användarvänlighet och översiktligt gränssnitt.

Du kan läsa mer om våra integrationer med Visma Global under vårt case för Smart Service.

Andra ERP och system

Om du och ditt företag använder ett annat affärssystem än Visma, eller om ni har andra system, så kan vi hjälpa er med integrationer av dessa också. Vi på Samtanke har arbetat med integrationer av allt från M3 (f.d. Movex) till LIME Easy.  Kontakta oss så går vi gemensamt genom vilka system ni har och vad vi kan göra för dig.  

App och webb på alla dina enheter

I de system som kopplas samman kan vi hämta och uppdatera data via en rad olika gränssnitt. Stilrena och företagsanpassade webbsidor, kanske till och med i ert intranät,  eller  gränssnitt anpassade för smarttelefoner och smart-tv.  Möjligheterna här är otroligt många och tekniken ger stora utrymmen för idéer och kreativitet.  Fördelen med att samla flera system i ett och samma gränssnitt är enkelheten för användarna. Vi skalar bort onödig information och fokuserar på det som är viktigt för att kunna slutföra uppgifterna snabbt och enkelt. På så sätt kan vi öka effektiviteten.

Kontakta oss så berättar vi mer om dessa möjligheter.

 

Martin Pettersson
Säljare
Martin Pettersson

 

Se vad vi gjort

 

Utföda jobb & nöjda kunder

Effektiv ärende­hantering åt DGM Farligt Gods

Samtanke har tillsammans med DGM Farligt Gods AB tagit fram ett skräddarsytt system för att hantera och dokumentera ärenden från första kundkontakt till kundfaktura. Ett mobilt, papperslöst system som verkligen förenklar vardagen för kunden och som ger den spårbarhet som ISO 9001 kräver.

DGM E-net

Så här beskrev kunden samarbetet

“Är imponerad av hur snabbt Samtanke satt sig in i och förstår vår verksamhet. De har verkligen gett oss den skräddarsydda lösning vi önskat. ”

Kerstin Hultberg – ekonomiansvarig DGM Farligt Gods AB