CV - Adam Payne
Systemutvecklare och ux-utvecklare

Adam Payne

Adam är en systemutvecklare med inriktning på det grafiska användargränssnittet där han fokuserar på att förstå kundens behov och hitta enkla innovativa lösningar. Adam har tidigare arbetat i flertalet projekt inom skogsindustrin med att implementera och designa web- och desktop-applikationer. Fritiden ägnas gärna åt familj och vänner, träning, fotografering och matlagning.

Roller

  • Systemutveckling .NET – 2 års erfarenhet
  • Webbutveckling – Mer än 2 års erfarenhet

Exempel på uppdrag/referenser

  • Evry AB Systemutvecklare, ledning på GUI design.

Branscher & teknologier

  • Webb (MVC, C# .NET, HTML5, CSS3 Javascript, m.fl.)
  • Desktop (MVVM, XAML, WPF, UWP, REST, WCF m.fl.)
  • Grafisk design (Photoshop, Illustrator, InvisionApp)

Vi är Samtanke

Samtanke AB är ett IT-konsultföretag som levererar IT & Appar som förenklar och effektiviserar arbetsdagen/vardagen för våra kunder/användare. Vi är ett agilt företag som är lyhört för våra kunders önskemål och vilja. Vi jobbar snabbt och har lätt för att ändra riktning när så krävs för att tillfredsställa våra kunders verksamhetsbehov. Du som kund står alltid i centrum.

Vi har vår alldeles egna filosofi som vi tycker är så viktig att vi har valt att uppkalla oss efter den. Vi kallar den för Samtanke – och för att kunna uppnå detta krävs att vi pratar samma språk och har samma förväntningar.

Samarbete och omtanke är Samtanke

För att lyckas måste vi samarbeta. Både med våra kunder, med våra leverantörer och med varandra – det är det viktigaste i ett projekt. När vi samarbetar och bryr oss om varandra når vi samtanke, vilket är kännetecknande för våra framgångsrika projekt.

Samtanke utvecklas hela tiden. Är du nyfiken på att veta mer om oss kan du läsa om vår vision eller slå oss en signal på 054 18 80 88.

Välkommen

Våra medarbetare

Martin Pettersson
Martin Pettersson
VD, systemarkitekt och grundare
Telefon: +46 (0)704 44 57 82

Martin är en mycket erfaren systemarkitekt som kan kombinera ny teknik med affärstänkande och har mer än 18 år i branschen. Martin har förmågan att förstå verksamhetens krav och kommunicera/förmedla dessa till systemutvecklare och IT-drift.

Mikael Mogren
Mikael Mogren
Projektledare, systemutvecklare och delägare
Telefon: +46 (0)725 52 54 44

Mikael rör sig inom sfären Microsoft .NET. Har arbetat med att utveckla och knyta samman små och stora verksamhetsnära system, bland annat som teknisk projektledare.

Henrik Bäck
Henrik Bäck
Projektledare, systemarkitekt och delägare
Telefon: +46 (0)725 52 44 44

Henrik är en erfaren systemutvecklare som jobbat fulltid med systemutveckling de tio senaste åren men som innan dess arbetat som konsult inom IT-området ytterligare fem år. De senaste åren har han också arbetat som arkitekt för både webb- och app-lösningar.

Niclas Hanold
Niclas Hanold
Systemarkitekt och systemutvecklare
Telefon: +46 (0)702 35 97 79

Niclas är en systemutvecklare med sex års erfarenhet, som gillar ny teknik och att lösa komplexa problem.

Simon Bergqvist
Simon Bergqvist
Systemutvecklare och it-konsult
Telefon: +46 (0)702 32 58 35

Simon har 10 års erfarenhet av ett brinnande intresse för utveckling. En drivande kraft är känslan av en gedigen, snygg och sammanhållande produkt.

Adam Payne
Adam Payne
Systemutvecklare och ux-utvecklare
Telefon: +46 (0)703 01 45 78

Adam är en systemutvecklare med inriktning på det grafiska användargränssnittet där han fokuserar på att förstå kundens behov och hitta enkla innovativa lösningar.