Nyfikna utvecklare för webb- och mobillösningar

Under 5 år har vi släpat hem IT-projekt till Karlstad. Det har vi tänkt fortsätta med men vi behöver bli fler. Om vi fick önska så söker vi någon som har ordning på sin kod, nära till skratt och som gillar utveckling av användargränssnitt (webb/app) för mobilteknik. Du är en person som verkligen gillar systemutveckling och alla faserna i ett svårt IT-projekt.

Vi har vår alldeles egna filosofi som vi tycker är så viktig att vi har valt att uppkalla oss efter den. Vi kallar den för Samtanke – och för att kunna uppnå detta krävs att vi pratar samma språk och har samma förväntningar. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi hjälper dem med appar och webblösningar som hjälper kunden i sin vardag. Därför är integration med andra system alltid en del i våra projekt.

För att trivas hos oss behöver du vara genuint intresserad och ha erfarenhet av systemutveckling med webb- och mobilteknologi (HTML, CSS, JavaScript) samt vara en duktig kodare i C#. Om du inte har så många års erfarenhet så kanske du kan kompensera för det genom ett brinnande intresse?

Har du tidigare utvecklat mot och integrerat med databaser, så är det en merit. Det samma gäller om du har arbetat med Entity framework.

Vi arbetar Agilt idag och det tänkte vi fortsätta med. Vi är inne i en fas där vi ser på bygg- och testprocessen för våra IT-projekt. Kanske kan du vara med och tillföra något här?

Idag sitter vi i inre hamn. De flesta av våra kunder finns utanför Karlstad. Vi besöker dem ibland samtidigt som vi lägger den mesta tiden på systemutveckling på plats i Karlstad. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och våra kunder. Så du behöver vara social och trivas med att samarbeta med andra.

Om du gärna ser dig själv som en del i ett litet men växande bolag med duktiga kollegor då vet du vad du skall göra. Ansök idag!

Om du har frågor så kontakta vår rekryteringskonsult John Johansson på john.johansson@qtym.se.

Ansök här

 

 

Martin Pettersson
VD
Martin Pettersson
Telefon: +46 (0)704 44 57 82

Kontakta mig ›