Nå dina kunder överallt

Webbläsare finns i alla enheter – från telefoner till tv-apparater. Den enkla åtkomsten och de stora möjligheterna gör webben till en fantastisk plattform. Hur kan du enklare nå dina kunder än här? Låt oss hjälpa dig att nå ut till din målgrupp på ett snyggt och effektivt sätt. 

Från kampanjsidor till e-handel

Samtanke har lång erfarenhet av att bygga avancerade webblösningar för exempelvis e-handel, verksamhetssystem och publik webb. Vi kan hjälpa dig med att ta fram effektiva kampanjsidor och att få dina kunder att kunna genomföra köp på din webbplats  – oavsett vilken enhet de surfar på.

Läs mer om hur vi jobbar med våra kunders webbplatser på vår sida om webblösningar » 

Smarttelefoner, surfplattor eller smart-tv

Allt fler användare i alla åldergrupper besöker din webbplats från sina mobila enheter. Därför anpassar vi alla nya webbplatser för mobil och surfplatta. Samtanke kan hjälpa dig och ditt företag med att göra både mobilanpassade webbappar och rena applikationer till smarttelefoner, surfplattor eller varför inte till en smart-tv.

Läs mer om appar och webbappar här »

Osäker på vad du behöver?

Kontakta oss så träffas vi och skapar samtanke kring vad ni är i behov av, vi jobbar med att analysera dina behov noggrant för att kunna rekommendera den lösning som kommer ge dig bäst resultat. 

Martin Pettersson
Säljare
Martin Pettersson

Utföda jobb & nöjda kunder

Mobil medlems- och reseförsäkringskort för norska lärarförbundet

Norska lärarförbundet, Utdanningsforbundet, är ett av Norges största fackförbund med hela 163 000 medlemmar. Med sin mobilapp når de ut till sina medlemmar på ett nytt sätt.

Utdanningsforbundet