Fäll ihop

Utförda jobb & nöjda kunder

Mobilt medlemskort för medlemmar hos Huseiernes Landsforbund

Medlemmar hos Huseiernes Landsforbund, Norges största förbund för villa- och fastighetsägare, kan nu ta del av sina medlemsförmåner och medlemstidning med hjälp av mobilen. Tillsammans med Winorg levererar vi en bekymmersfri mobil lösning.

Smart app för befintligt innehåll

Fysiska medlemskort blir alltmer omodernt och det är helt i tiden att erbjuda sina medlemmar en mobil lösning för medlemsförmåner. I appen kan medlemmarna logga in och se sitt medlemskort och information kring sitt medlemskap samt ta del av information kring alla medlemserbjudanden och kurser som finns för dem.

Appen innehåller också medlemstidningen som kan laddas ner och läsas direkt i telefonen - varje nedladdning av tidningen registeras så att även dessa bidrar till statisken för hur många läsare tidningen har. 

Med push-teknik når Huseiernes Landsforbund ut till sina medlemmar och kan kommunicera med dem på ett kostnadsfritt sätt.

Huseiernes medlemsapplikation drar nytta av befintlig information och teknik och samlar dessa i en behändig app. Tillsammans med Winorg tillhandahålls alla nödvändiga medlemsuppgifter till appen och via den befintliiga webbplatsen hämtas medlemsfördelar ut. Detta ger Huseiernes Landsforbund en lösning där de inte behöver förändra befintliga rutiner för att hantera informationsflödet.

Appen, som är en paketlösning från Samtanke och Winorg, levereras som en helhet där vi tar ansvar för att appen fungerar i de senaste mobila enheterna och att data levereras till och från appen via molnet. 

Ladda ner

Du kan ladda ner Huseiernes Landsforbunds medlemsapp gratis på App Store (för iPad och iPhone), på Google Play för Android-enheter samt på Windows Phone Store för Windows Phone. 

App Store Google Play Windows Store

Vill du veta mer?

Kontakta Martin Pettersson, säljare på Samtanke AB
martin,,pettersson..at..samtanke,,se

Resultat i siffror

över 40 000nedladdningar

Fäll ihop

Mobil frihet för kunder och anställda

Mycket handlar idag om mobila lösningar. Användandet av smarttelefoner och surfplattor exploderar och är en självklarhet, inte längre bara i våra hem utan även på kontoret! Låt dina anställda använda företages viktiga funktioner från sin smarttelefon eller varför inte låta kunden komma åt dina tjänster via en surfplatta?

Appar

Hitta rätt väg

Appar kan användas till allt från att hantera interna processer och e-handel till rent marknadsföringssyfte. Appen ger stora möjligheter att integrera användaren i processen med delar som GPS-positionering, video och stillbilder, gyrokompass och annat kul. 

Appar publiceras i en butik (som Apple® App Store eller Google Play™), där de kan laddas ned av användarna. Du kan välja att ta betalt för din app direkt vid nedladdning eller låta den vara gratis. Ett alternativ kan vara att låta appen vara gratis medan du tillhandahåller visst innehåll via abonnemang. 

Sencha Touch

Sencha

Sencha Touch är ett marknadsledande ramverk för att skapa mobila applikationer och mobila webbapplikationer med stöd för fler plattformar. I dagsläget kan du köra apparna på iOS (Apple), Android, Windows Phone och BlackBerry.

Ramverkets stöd för alla dessa plattformar gör utvecklingen kostnadseffektiv eftersom

  • fler plattformar kan dela samma lösning,
  • det enklare går att göra snabba förändringar när din verksamhet kräver det,
  • det är en lösning som bygger på HTML5, vilket är en välkänd standard. 

Du kan läsa mer om Sencha Touch och alla dess funktioner på Senchas webbplats. 

Webbappar 

Ett alternativ till appar kan vara responsiva webbplatser eller något som kallas för webbappar. Webbappar publiceras inte i någon butik (som Apple® App Store™ eller Google Play™) utan körs direkt i smarttelefonens eller surfplattans webbläsare. Känslan hos en webbapp är nästan som i en riktig app och användarupplevelsen är bra.

Den stora fördelen med webbappar är att du snabbt kan tilllhandahålla uppdateringar av appen utan att genomgå godkännandeprocesser hos app-butikerna. Det är också alltid samma version av appen som körs hos alla dina besökare och du behöver inte oroa dig för gammalt innehåll. 

En webbapp kan vara ett bra alternativ till en responsiv webbplats om du vill skapa en e-handel, då detta kan ge dina kunder en bättre upplevelse. 

Mikael Mogren
Projektledare
Mikael Mogren

 

Se vad vi gjort

Utföda jobb & nöjda kunder

smart-QR Basic – app för Horeca-leverantörer

Smart Tech har, med vår hjälp, lanserat sin app smart-QR Basic. Norska Horeca-leverantörer och deras kunder kan nu använda smarttelefoner och surfplattor för service, dokumentation, e-handel och mer.

smart-QR Basic

Så här beskrev kunden samarbetet

“4. – 7. februar vises IT-løsningen frem for første gang for en samlet bransje på fagmessen Smak 2014, der nærmere 40.000 besøkende er ventet. I år er tema innovasjon.”

Tore Foss – daglig leder Smart tech Software AS